субота, 5. март 2011.

Zdravo mrsavljenje

Najzdraviji način za izgubiti težinu je ni sudar dijeta niti prekomerne vežbe u teretani. Tijelo voli spore promjene u pogledu hrane i vježbe.
Na primjer, netko tko nije imao već godinama ne bi trebao žuriti u pokretanje milja na dan ili lupa treadmill. Ne samo da će borba za to ostaviti osjećaj tužan i dnemotivisan, ti si također daleko veća vjerojatnost da će ozlijediti sebe i postavite razine fitnessa natrag dalje.
Isto vrijedi i za ljude koji iznenada počinju se umire od gladi. Dijeta koja ozbiljno ograničava kalorija ili vrste hrane 'dopušteni' može vas dovesti da bude manjkav u hranjivim tvarima i vitaminima koje vaše tijelo treba.
Dakle, ako je potrebno izgubiti na težini, što bi trebao učiniti? Kako uciniti zdravo mrsavljenje i postoji li zdrava dijeta za mrsavljenje...Energetske potrebe i mršavljenja
Vaše tijelo koristi hranu za energiju. Ona pohranjuje višak energije u obliku masnoća. To znači da ako jedete više hrane nego što vaše tijelo treba za svakodnevne aktivnosti i održavanje stanica, da ćete dobiti na težini.
Kako izgubiti težinu zdravo, trebate dobiti vaše tijelo na korištenje tih dućana masti. Najučinkovitiji način da to učinite je da se:

    
smanjiti unos kalorija 
    povećati nivo aktivnosti.
To je razlog zašto stručnjaci govoriti o mršavljenja u smislu prehrane i vježbe. Uvesti promjene postupno
Male promjene mogu napraviti veliku razliku. Jedan dodatni keks tjedan može dovesti vas da steknete £ 5 godina - cut da biskvit iz vaše prehrane i izgubit ćete isti iznos.
Također ste više vjerojatno da će staviti na, recimo, zamjene, full-masno mlijeko za polu-obrano ili stvaranje vremena za doručak svakog jutra od dijeta koja određuje pravila za sve namirnice.
Trebali biste razmišljati o mršavljenja u smislu trajno mijenja vaše prehrambene navike. Dok je mršavljenja ciljevi su obično postavljena u roku od nekoliko tjedana, na kraju je igra za održavanje tih promjena tijekom mjeseci i godina, odnosno promjene načina života za život. Povećajte svoje razine aktivnosti
Netko tko se povećava iznos koji su vježbe, ali zadržava ista dijeta i unos kalorija, gotovo sigurno će izgubiti na težini.
Bez obzira da li mrzim teretane - čak i svjetlo vježbe, kao što je kratko 20 minuta hoda, bit će korisno ako se obavlja većinu dana u tjednu.
Svaki put kada se vježba više nego obično, trošite kalorije i masti.
Postoji mnogo načina da povećate količinu aktivnosti učiniti. Tim sport, reket sportova, aerobic, trčanje, hodanje, plivanje i biciklizam sve će poboljšati svoje razine fitnessa.
Pronađite nešto što vam se svidi to je lako za vas učiniti u smislu lokacije i cijene. Ti si onda više vjerojatno da će ga ugraditi u svoju rutinu i dalje vježbe, unatoč neizbježno nedostaje ak sjednici kroz praznike, obiteljskim obvezama, itd.

    
Izaći i oko na vikend. Ostavite vaš automobil na pogon i prošetati do dućana. Pokušajte uključiti više u šetnje i izleti po parku, obalu ili sela i uzeti izlet, tako da ste u kontrolu što ćete jesti taj dan.
    
Svaki dodatni korak vas odvesti pomaže. Uvijek koristite stepenice umjesto lifta, ili Silazim autobusnog stajališta prije uobičajene i prošetati ostatak puta.
    
Koristite komercijalne pauzama između TV-programa ustati i raditi vježbe, ili razmislite o korištenju vježba bicikl u dnevnom boravku dok gledate vaš omiljeni program.

Нема коментара:

Постави коментар